Center za študij edukacijskih politk in socialnih inovacij
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

MASTERMIND EUROPE

2014 - 2017

Mastermind Evrope je triletni ERASMUS+ projekt, ki ga koordinira Vrije Universiteit Amsterdam (VUA) in vključujejo devet drugih evropskih partnerjev. To so Nemška rektorska konferenca (HRK), Katalonsko združenje javnih univerz (ACUP), Univerza v Helsinkih, Univerza v Vilni, Politehniška univerza v Milanu, Univerza v Gradcu, StudyPortals in ZIGGURAT ter Univerza v Ljubljani preko CEPS na Pedagoški Fakulteti.

Cilj tega projekta je, da pomaga ustvariti več preglednosti in sinergije nad sprejemnimi postopki na ravni magistrskega študija v Evropi. Projekt želi podpreti formiranje večjega števila koordinatorjev magistrskega študija, ki želijo izboljšati sprejemno prakso na svojih ustanovah in ki iščejo pomoč pri tem procesu. Projekt Mastermind bo k temu poleg drugega prispeval z regionalnimi fokusnimi skupinami, pa tudi drugimi srečanji med strokovnjaki za visoko šolstvo; prav tako bo analiziral že razvite dobre prakse na tem področju in jih pomagal razširjati. Na podlagi raziskovalnega in razvojnega dela v projektni skupini, pa tudi na podlagi interakcij in izmenjave z drugimi skupinami, bo razvil nabor orodij, ki bo ob zaključku projekta na voljo vsem, ki jih ta tematika zanima.

 

Program: EU, Erasmus+
Obdobje: 01.09.2014-31.08.2017
Glavni koordinator: STICHTING VU-VUMC, Nizozemska
Šifra projekta: 2014-1-NL01-KA203-001181
Spletna stran: http://mastermindeurope.eu/

Predstavnik CEPSa v projektu: dr. Pavel Zgaga

OBVESTILO! Ta spletna stran za normalno delovanje uporablja piškotke in podobno tehnologijo.

V kolikor ne boste spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotokov. Več

Strinjam se

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome

Firefox

Interne Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)