Center za študij edukacijskih politk
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Komu je napoti kakovostno javno šolstvo?

20. april 2016

Vabimo vas na spomladanski Seminar Šolskega polja, na katerem bomo spregovorili o še eni knjižni novosti, tokrat z domačega polja in v povezavi z aktualno in zelo pomembno razpravo o prihodnosti slovenskega šolskega sistema. Govorimo o knjigi z naslovom Komu je napoti kakovostno javno šolstvo?, ki je izšla v sodelovanju CEPS in SVIZ in jo lahko v e-obliki naložite z interneta.

Knjigo bo predstavil dr. Marjan Šimenc (sourednik knjige; druga sourednica je dr. Veronika Tašner, ki se seminarja žal ne bo mogla udeležiti), svoje komentarje pa bosta posredovala še dr. Zdenko Kodelja in dr. Slavko Gaber. Pogovor bo tokrat vodil dr. Janez Krek. Kot običajno bo predstavitvi sledila odprta razprava, v kateri bomo skupaj postavljali vprašanja in iskali odgovore.

Vljudno vas torej vabim, da se nam pridružite v sredo, 20. aprila 2016 ob 18.00 uri v sobi 026 na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, Kardeljeva pl. 16, Ljubljana.

Kot rečeno, knjigo najdete na spletnem naslovu http://www.sviz.si/Brosure/media/KomuJeNapoti.pdf.

Računamo, da se nam boste tudi tokrat pridružili in veseli bomo, če nam potrdite svojo navzočnost na tel. (01) 589 23 47 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni in lep pozdrav!

Pavel Zgaga
Predstojnik CEPS