Misliti socialne inovacije

Vabimo vas na dogodek ob izidu knjige Misliti socialne inovacije, ki ga bomo organizirali kot okroglo mizo z avtorji in avtoricami prispevkov v monografiji. Knjigo, ki se posveča slovenskim in tujim socialnim inovacijam sta uredila Slavko Gaber in Veronika Tašner, v njej pa je skozi več kot 60 primerov dobrih praks prikazan pomen socialno inovativnih razmislekov za dobrobit različnih skupnosti in družbe kot celote.

V ospredju bodo premisleki in prakse, ki bodo omogočili izogib velikim nevarnostim, ki nam pretijo, in povečali možnosti izkoristiti priložnosti za višjo kakovost ter več smisla našega individualnega prebivanja ter skupnih prebivanj v času, ki je pred nami. Po uvodnih prispevkih avtoric in avtorjev pričakujemo zanimivo razpravo, h kateri so vabljene vse prisotne osebe.

Vljudno vas torej vabim, da se nam pridružite v četrtek, 17.01.2018 ob 18.00 uri v sobi 026 na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, Kardeljeva pl. 16, Ljubljana.

Računamo, da se nam boste tudi tokrat pridružili. Zaradi zagotovitve primernega prostora vas prosimo, da nam potrdite svojo navzočnost na tel. (01) 589 23 47 ali na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni in lep pozdrav!

Odlomek iz knjige >>