Center za študij edukacijskih politk
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Seminar šolskega polja: Janet Enever

Spoštovana, spoštovani, nekoliko z zamudo smo se prešteli … in ugotovili, da je bilo naše zadnje srečanje v prejšnjem študijskem letu (maja letos) že stoto srečanje v Seminarju šolskega polja! Ker pri tako okrogli številki pač ne bi bilo mogoče vztrajati, vas danes vabimo na stoprvi Seminar šolskega polja, ki bo posvečen vprašanjem s področja jezikovnih politik, natančneje, jezikovnega učenja in poučevanja. Z nami bo gostja zaslužna profesorica Janet Enever (Univerza Umeå, Švedska in Univerza Reading, Velika Britanija); predstavila nam bo (v angleščini) dejavnike, ki vplivajo na dosežke posameznih jezikovnih spretnosti v kontekstu švedskega izobraževalnega sistema. Kot je pri nas že v navadi, bo po predstavitvi priložnost za vprašanja in širšo razpravo.

Vljudno vas torej vabim, da se nam pridružite v sredo, 15. novembra 2017 ob 17.00 uri v sobi 026 na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, Kardeljeva pl. 16, Ljubljana.

Računamo, da se nam boste tudi tokrat pridružili. Zaradi zagotovitve primernega prostora vas prosimo, da nam potrdite svojo navzočnost na tel. (01) 589 23 47 ali na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni in lep pozdrav!