Center za študij edukacijskih politk
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Michael W. Apple: Can education change society?

December je čas za letošnji tretji Seminar Šolskega polja, obenem pa je čas mnogih dogodkov in družabnih obveznosti. Zato tokrat ne pripravljamo lastnega programa, pač pa zvesto publiko vabimo, da se pridruži novemu javnemu predavanju prof. dr. Michaela W. Applea (Univerza Wisconsin, ZDA), ki smo ga že pozdravili v našem seminarju junija letos in ki tokrat prihaja, da prevzame prestižno in zasluženo priznanje Univerze v Ljubljani.

Naslov njegovega tokratnega predavanja je »Can education change society?« in nakazuje, da se bomo ponovno srečali z vsemi bistvenimi elementi, ki označujejo opus tega kritičnega raziskovalca in družbenega aktivista.

Vljudno vas torej vabim, da se nam pridružite v ponedeljek, 5. decembra 2016 ob 14.30 uri v sobi 212 na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, Kardeljeva pl. 16, Ljubljana.

Na naši spletni strani smo pripravili gostovo biografijo in kratek izbor iz njegovega opusa.

Računamo, da se nam boste tudi tokrat pridružili. Zaradi zagotovitve primernega prostora vas prosimo, da nam potrdite svojo navzočnost na tel. (01) 589 23 47 ali na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni in lep pozdrav!