Center za študij edukacijskih politk
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Good Education in an Age of Measurement

21. februar 2013

Vabimo vas na seminar Šolskega polja, na katerem se bomo srečali še z enim uveljavljenim gostom iz tujine. Tokrat nas bo obiskal prof. dr. Gert Biesta (Univerza v Luksemburgu, Luksemburg; do konca 2012 Stirling University, UK), avtor vrste odmevnih knjig in člankov o edukacijskih teorijah in politikah, kot npr.: Learning Democracy in School and Society (Rotterdam: Sense, 2011); Making Sense of Education: Fifteen Contemporary Educational Theorists in Their Own Words (Dordrecht: Springer, 2012); The beautiful risk of education (Boulder, CO: Paradigm Publishers; 2013 – v tisku), itd.

Njegovo uvodno predavanje nosi provokativen naslov Good Education in an Age of Measurement in se navezuje na njegovo monografijo iz leta 2010 (London: Pergamon Publ.). Po predavanju bo kot običajno potekala razprava, v kateri bomo kot po navadi skupaj z našim gostom postavljali vprašanja in iskali odgovore. Seminar bo potekal v angleščini.

OBVESTILO! Ta spletna stran za normalno delovanje uporablja piškotke in podobno tehnologijo.

V kolikor ne boste spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotokov. Več

Strinjam se

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome

Firefox

Interne Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)