Center za študij edukacijskih politk
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Prepared for the future? Young people’s identities and prospects – a Swedish outlook

6. oktober 2011

Dan po svetovnem dnevu učiteljstva vas vabimo na prvi Seminar Šolskega polja v novem študijskem letu. Na njem bomo gostili priznano švedsko raziskovalko prof. Lisbeth Lundahl (Univerza Umeå), ki bo v uvodnem predavanju spregovorila na aktualno temo o mladih in prihodnosti – temi torej, ki preči različne aspekte edukacije in posega v širša vprašanja edukacijskih ved in sodobnega družboslovja sploh. Naslov njenega predavanja (v angleščini) je: Prepared for the future? Young people’s identities and prospects – a Swedish outlook.

Na naši spletni strani lahko najdete s temo povezan članek naše gostje v elektronski obliki, ki si ga lahko naložite na svoj računalnik. Prepričani smo, da bo uvodnemu predavanju kot običajno sledila živahna razprava, v kateri bomo skupaj z našo švedsko gostjo postavljali vprašanja in iskali odgovore.

Paving the Way to the Future? Education and Young Europeans’ Paths to Work and Independence

OBVESTILO! Ta spletna stran za normalno delovanje uporablja piškotke in podobno tehnologijo.

V kolikor ne boste spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotokov. Več

Strinjam se

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome

Firefox

Interne Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)