Center za študij edukacijskih politk
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Vigotski v očeh psihologije in sociologije

19. januar 2011

Vabimo vas na četrti Seminar Šolskega polja v tem študijskem letu, ki obenem obeležuje deset let našega delovanja. Zato je primerno, da za uvod v večer povabimo kolegico in kolega, ki sta bila v minulih desetih letih skupaj z nami na številnih seminarjih. To sta prof. dr. Ljubica Marjanovič Umek in prof. dr. Slavko Gaber. Za osrednjo temo večera smo izbrali območja bližnjega razvoja, to je tematiko, ki se povezuje z monografijo, ki sta jo nedavno uredila in objavila naša tokratna uvodničarja: Lev S. Vigotski, Mišljenje in govor (skupna izdaja Pedagoška fakultete Univerze v Ljubljani in Znanstvenoraziskovalnega inštituta Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani).

Na naši spletni strani lahko kot običajno najdete nekaj gradiva v zvezi s tokratno temo, ki vam lahko služi kot priprava na pogovor z gostom oziroma kot izhodišče za splošno razpravo.


Izbor iz knjige Lev S. Vigotski: Mišljenje in govor

OBVESTILO! Ta spletna stran za normalno delovanje uporablja piškotke in podobno tehnologijo.

V kolikor ne boste spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotokov. Več

Strinjam se

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome

Firefox

Interne Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)