Center za študij edukacijskih politk
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Inovacije v didaktiki in učnih strategijah

21. oktober 2010

Vabimo vas na prvi Seminar Šolskega polja v novem študijskem letu, ki bo za nas sicer jubilejno: zaznamovali bomo desetletnico delovanja: februarja 2001 je namreč potekal prvi iz serije naših seminarjev. Na prvem seminarju v tem letu bomo pozornost namenili inovacijam v didaktiki in učnim strategijam, še zlasti v kontekstu izobraževanja učiteljev, ter monografiji na to temo, ki je v uredništvu izr. prof. dr. Milene Valenčič Zuljan in doc. dr. Janeza Vogrinca nedavno izšla v založbi Pedagoške fakultete UL. Na naše povabilo sta se urednica in urednik prijazno odzvala ter obljubila uvod v seminar.

Monografija (Facilitating Effective Student Learning through Teacher Research and Innovation) je v elektronski obliki objavljena na naši spletni strani in jo lahko brezplačno naložite na svoj računalnik. Prepričani smo, da bo njunemu uvodu kot običajno sledila živahna razprava, v kateri bomo skupaj z našima gostoma postavljali vprašanja in iskali odgovore.

OBVESTILO! Ta spletna stran za normalno delovanje uporablja piškotke in podobno tehnologijo.

V kolikor ne boste spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotokov. Več

Strinjam se

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome

Firefox

Interne Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)