Center za študij edukacijskih politk
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

kurziKURZI ZA ŠTUDENTE IN POLETNE ŠOLE


Uvod v edukacijske politike, Skopje 2011-2012

The training course Introduction to Education Policy within the EU Policies and Macedonian Education is designed by Centre for Educational Policy Studies, Ljubljana upon the commission of Foundation Open Society Macedonia. The course consists of 7 modules (plus “Zero Module” plus “Finishing Module”; i.e. in total 9). Learning in each of the “regular” modules 1 – 7 lasts for one month (four weeks; with a three full day seminar in Skopje).

Preberi več

Vsakoletni program – Edukacijske politike

Izbirni kurz za študente UL v magistrskih programih

Preberi več

NEPC poletna šola (2008)

Mreža centrov za edukacijske politike (NEPC) je mednarodna neprofitna mreža, ki združuje lokalno in regionalno znanje na področju edukacijskih politik in promovira vrednote odprte, multikuturne in pluralne družbe. Leta 2008 je NEPC poletno šolo organiziral slovenski član mreže, Center za študij edukacijkih politik.
Glej tudi: NEPC Summer School web site

ERASMUS-SOCRATES poletna šola skupine EDIL-EUDORA (2002 - 2004)

EDIL-EUDORA je evropski konzorcij univerz, ki ga sestavljajo Univerza Umea (SE) kot koordinator, Univerza Gradec (AT), Univerza Helsinki (FI), Državni pedagoški kolegij v Zgornji Avstriji Linz (AT), Univerza v Ljubljani (SI), Univerza Oldenburg (DE), Karlova univerza v Pragi (CZ), Latvijska univerza v Rigi (LV) in Univerza Sheffield-Hallam (UK), ki skupaj razvijajo ERASMUS-SOCRATES podiplomski študijski program "Doctorate in Teaching and Teacher Education". V letih 2002, 2003 in 2004 je poletno šolo skupine EDIL-EUDORA CEPS organiziral CEPS v Sloveniji.

OBVESTILO! Ta spletna stran za normalno delovanje uporablja piškotke in podobno tehnologijo.

V kolikor ne boste spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotokov. Več

Strinjam se

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome

Firefox

Interne Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)